Om Livet Rullar Vidare

TillgänglighetTillgänglighet
Lars-Göran Wadén
Lars-Göran Wadén med mikrofon sitter i rullstol på scen och föreläser

Tillväxten sätter fart


Bakgrunden till mig och mitt företag är en medfödd sjukdom, som i mitt fall är benskörhet. Därför spenderar jag mitt liv i en rullstol, med allt vad det innebär. Jag är långt i från ensam att leva livet i en rullstol och mitt kall är att underlätta livet för oss som tvingas göra det. Samtidigt ser jag nyttan i att öka tillväxten på olika plan i samhället och här kommer vår situation in i bilden. Jag bidrar till att anpassa miljöer, produkter och tjänster efter personer med funktionsnedsättnings olika behov och belyser fördelarna med att vi ser mångfalden och utvecklar vårt samhälle efter befolkningens olika behov. Det innebär dessutom en positiv tillväxt som gynnar oss alla, på olika och många vis.
​​​​​​​

Blev ett kall

Jag vill hjälpa alla att få tillgänglighet i samhället - alla ska få vara delaktiga. Gillar att vara provokativ - med humor som en viktig ingrediens. År 2003 skrev jag en bok som heter “Livet rullar vidare”. Jag har under åren dessutom skrivit och publicerat insändare, debattartiklar och krönikor i olika sammanhang. Sen blev jag tillfrågad om jag kunde komma ut och föreläsa om mitt liv som rullar vidare. Idag har jag utvecklat detta till att prata om människor som är i en utsatt situation, i en liknande situation som mig. Syftet med mitt företag är att skapa mer nytta och tillgänglighet åt alla samt att skapa tillväxt i samhället. Företaget grundades 2007 och jag har arbetat heltid med mitt uppdrag sedan dess.

VD'n har ordet

Tillgänglighet i samhället är en eftersatt fråga som ständig kan och behöver utvecklas. Det finns en ideell glöd hos mig - ett driv för att jag vill att alla ska få de bästa förutsättningarna. Jag heter Lars-Göran Wadén - jag är mitt företag.

Tveka inte att kontakta mig om du behöver min expertis i att skapa tillgänglighet och tillväxt i din närmiljö och i samhället.